Bell Schedules » Pep Rally Schedule 2018 - 2019

Pep Rally Schedule 2018 - 2019

Pep Rally Schedule 2018 - 2019
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:50 AM
1st Period 7:54 AM 8:38 AM 44 min
2nd Period 8:42 AM 9:31 AM 49 min
3rd Period 9:35 AM 10:19 AM 44 min
4th Period 10:23 AM 11:07 AM 44 min
A Lunch 11:07 AM 11:37 AM 30 min
B Lunch 11:37 AM 12:07 PM 30 min
C Lunch 12:07 PM 12:37 PM 30 min
5th Period A 11:41 AM 12:37 PM 56 min
5th Period B (1st Part) 11:11 AM 11:37 AM 26 min
5th Period B (2nd Part) 12:11 PM 12:37 PM 26 min
5th Period C 11:11 AM 12:07 PM 56 min
6th Period 12:41 PM 1:25 PM 44 min
7th Period 1:29 PM 2:13 PM 44 min
8th Period 2:17 PM 3:00 PM 43 min
Pep Rally 3:00 PM 3:25 PM 25 min